Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Hverdagstapas
Hverdagstapas

Hverdagstapas

Publisert tirsdag 24.mars 2020


4 småretter perfekt som hverdagssnacks


Fremgangsmåte


Spansk migas con chorizo:
Skjær opp chorizoen i 1 cm tykke skiver. Skjær opp brødet, med skorpen på, i ca 1 cm terninger. Tilsett rikelig med olivenolje i en jerngryte. Varm oljen og legg i 3-4 hvitløk, la frese i 1 minutt. Tilsett chorizobitene og og brun dem 2-3 minutter. Tilsett så brødterningene og rikelig med paprika pesta. Bland godt og rør forsiktig rundt til brødet har fått en fin stekt farge. Dryss over hakket persille før servering. Serveres varm.

Gourmetpoteter:
Vask potetene og del dem i båter (behold skrellet på). Legg potetbåtene på et stekebrett med skallet ned. Hell/spray over rikelig med olivenolje og potetkrydder. Stek på 200° C i ca. 30 minutter til potetene er gylne.

Chili poteter:
Vask potetene og skjær dem i 1 ½ -2 cm tykke skiver. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle. Ha potetene i en bolle bland sammen med rikelig med chili jam, bland godt. Legg potetbåtene på et stekebrett og dryss over flaksalt og pepper. Stek på 200° C i ca. 30 minutter til potetene er gylne.

Kyllingspyd med pesto:
Legg grillspyd av tre i bløt i 20 minutter. Sett steke­ovnen på 225° C. Bland olivenolje og revet hvitløk i en skål. Vend kyllingfileten i blandingen før de trees på spyd. Krydre med salt og pepper. Legg spydene på et stekebrett og gjennomstek kyllingen i ca. 10 minutter. Legg på rikelig med paprikapesto på kyllingspydene før servering.

 

Oppskriftene har vi fått fra Cemo.

Ingredienser


Spansk migas con chorizo:

  • Chorizo pølse
  • Fint brød/loff
  • Olivenolje
  • Hvitløksfedd
  • Persille
  • Paprika pesto

Gourmetpoteter:

  • Gourmetpoteter
  • Olivenolje
  • Potetkrydder
  • Salt og pepper

Chili poteter:

  • Gourmetpoteter
  • Chili jam
  • Salt og pepper

Kyllingspyd med pesto:

  • Kyllingfileter
  • Olivenolje
  • Hvitløk
  • Salt og pepper
  • Paprika pesto

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?