Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Hvit Sjokolademousse

Hvit sjokolademousse som smelter på tungen


Ingredienser

  • 75 g finhakket hvit sjokolade
  • 2 eggehviter
  • 2 ss sukker
  • 1 ½ dl lett crème fraîche
  • 1 ss konsentrert hylleblomstsaft
  • 1 ss bringebærsaft
  • 2 ss espressopulver
  • 1 ss friske bringebær

Fremgangsmåte

1. Smelt sjokoladen over vannbad og la den få avkjøle seg.


2. Pisk eggehvitene stive.


3. Tilsett sukkeret og fortsett å piske litt til.


4. Vend den avkjølte smeltede sjokoladen inn i eggehvitene og tilsett crème fraîche.


5. Del moussen i tre like porsjoner og tilsett forsiktig henholdsvis bringebærsaft, espressopulver og hylleblomstsaft til hver av porsjonene.


6. Tilsett friske bringebær til bringebærmoussen.


7. Fordel moussen i skålene, legg på lokk og sett i kjøleskap i minst 4 timer.


8. Pynt med friske bær og spiselige blomster før servering.

 

- Oppskriften har vi fått fra Le Creuset - 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.