Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Hvit Sjokolademousse

Publisert torsdag 07.juli 2016


Hvit sjokolademousse som smelter på tungen


Fremgangsmåte


1. Smelt sjokoladen over vannbad og la den få avkjøle seg.


2. Pisk eggehvitene stive.


3. Tilsett sukkeret og fortsett å piske litt til.


4. Vend den avkjølte smeltede sjokoladen inn i eggehvitene og tilsett crème fraîche.


5. Del moussen i tre like porsjoner og tilsett forsiktig henholdsvis bringebærsaft, espressopulver og hylleblomstsaft til hver av porsjonene.


6. Tilsett friske bringebær til bringebærmoussen.


7. Fordel moussen i skålene, legg på lokk og sett i kjøleskap i minst 4 timer.


8. Pynt med friske bær og spiselige blomster før servering.

 

- Oppskriften har vi fått fra Le Creuset - 

Ingredienser

4


  • 75 g finhakket hvit sjokolade
  • 2 eggehviter
  • 2 ss sukker
  • 1 ½ dl lett crème fraîche
  • 1 ss konsentrert hylleblomstsaft
  • 1 ss bringebærsaft
  • 2 ss espressopulver
  • 1 ss friske bringebær

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Bodum, bistro elektrisk håndmixer hvit

    Bodum, bistro elektrisk håndmixer hvit

    Kr 499,-

    Kjøp
  • Cacas, digital mål creme

    Cacas, digital mål creme

    Kr 399,-

    Kjøp
  • Klubbpris
    Le Creuset, minigryte 0,25l nutmeg

    Le Creuset, minigryte 0,25l nutmeg

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    VEIL. PRIS 259,-

    Kr 129,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Klubbpris
    Le Creuset, minigryte 0,25l rosemary

    Le Creuset, minigryte 0,25l rosemary

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    VEIL. PRIS 259,-

    Kr 129,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Kun på nett
    Rosti Mepal, margrethe bolle 2l grønn

    Rosti Mepal, margrethe bolle 2l grønn

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    Veil.pris 209,-

    Kr 104,-

    Utsolgt i nettbutikk