Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Hvit Sjokolademousse
Hvit Sjokolademousse

Hvit Sjokolademousse

Publisert torsdag 07.juli 2016


Hvit sjokolademousse som smelter på tungen


Fremgangsmåte


1. Smelt sjokoladen over vannbad og la den få avkjøle seg.


2. Pisk eggehvitene stive.


3. Tilsett sukkeret og fortsett å piske litt til.


4. Vend den avkjølte smeltede sjokoladen inn i eggehvitene og tilsett crème fraîche.


5. Del moussen i tre like porsjoner og tilsett forsiktig henholdsvis bringebærsaft, espressopulver og hylleblomstsaft til hver av porsjonene.


6. Tilsett friske bringebær til bringebærmoussen.


7. Fordel moussen i skålene, legg på lokk og sett i kjøleskap i minst 4 timer.


8. Pynt med friske bær og spiselige blomster før servering.

 

- Oppskriften har vi fått fra Le Creuset - 

Ingredienser

4


  • 75 g finhakket hvit sjokolade
  • 2 eggehviter
  • 2 ss sukker
  • 1 ½ dl lett crème fraîche
  • 1 ss konsentrert hylleblomstsaft
  • 1 ss bringebærsaft
  • 2 ss espressopulver
  • 1 ss friske bringebær

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?