Ingefærkylling med brokkoli
Lett og rask middag med få ingredienser! Denne må prøves.
Ingredienser
Denne oppskriften er nok til 4 posjoner:
• 3-4 gulrøtter
• 1 hel hvitløk
• 1 stor bit ingefær
• 3ss akasie honning
• 2 lime
• 1/2 brokkoli
• 1-2 røde chili (kan sløyfes om du ikke ønsker den så sterk)
• 200g Risnudler
• 600g kylling lårfillet
Fremgangsmåte
1. Skrell og hakk opp grønnsakene. Gulroten skjærer du i skiver og brokkolien deler du i små bunter og hakker opp stilken.
2. Finhakk hvitløk, rød chili og riv ingefæren på et fint rivjern.
3. Stek i panne med olje. Når det begynner å lukte av aromaene skraper du det til den ene siden av stekepannen og har i kyllingen.
4. I mens kyllingen stekes. Kok nudlene som anvist på pakken og deretter kjøl ned i kaldt vann.
5. Ha så i honning og lime, bland dette godt sammen med nudlene, grønnsakene og kyllingen. Tilslutt pynt med finhakket chili, limebåter og cashewnøtter.
God appetitt!
Oppskriften er levert av Line Trondrud Kjeserud.