Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Japansk tunfisk-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Japansk tunfisk-taco med guacamolekrem og sprø grønnsaker


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kok soyasaus og sukker til sirup og tilsett wasabi og limejuice. Brun tunfiskfileten kjapt
på hver side i en panne med litt matolje. Den skal kun skifte farge i topp og bunn. Del
fisken i tolv lange tynne skiver og pensle med soya/lime glaze ved servering.

 

Skrell og kutt rødkål, gulrot og salat så tynt du klarer. Legg dem så i isvann i 20 min. Vend
inn sesamolje og lime ved servering. Legg en stripe guacamolekrem i bunnen av hver
tortilla, én skive tunfisk over og de finsnittede grønnsakene på toppen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
 
  • 480g tunfiskfilet
  • 1/2 dl soyasaus
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 ts wasabi
  • 1/2 presset lime
 
  • 6 ss guacamolekrem
  • 1/8 rødkål
  • 1 gulrot
  • noen salatblader
  • 1 ss sesamolje
  • 1/2 presset lime

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Kr 429,-

    Kjøp
  • Kun på nett
    Flying Culinary Circus, grønnsakskniv

    Flying Culinary Circus, grønnsakskniv

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    Veil.pris 129,-

    Kr 64,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Le Creuset, stekepanne 28cm sort

    Le Creuset, stekepanne 28cm sort

    Kr 1 599,-

    Kjøp
  • Victorinox, potetskreller dobbel

    Victorinox, potetskreller dobbel

    Kr 85,-

    Kjøp