Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Jegergryte med kylling og sopp

Middagen som både liten og stor vil like!


Ingredienser

  • 4 kyllingebrystfileter med skinn
  • Salt og pepper
  • Olje til steking
  • 2 løk
  • 300 g små kongeøsterssopp (kan erstattes av andre faste sopp)
  • 15-20 tørkede morkler
  • 4 kvaster timian
  • 2 laurbærblader
  • 1 eske cherrytomater
  • 3 dl kyllingkraft

Fremgangsmåte

  1. Krydre kyllingfiletene godt med salt og pepper og brun dem i litt olje i en stekegryte.
  2. Skjær løk og sopp i båter og tilsett i gryten. Stek i ca. 2 minutter og tilsett deretter tørkede morkler, timian, laurbærblader, cherrytomater og kyllingkraft.
  3. La retten småkoke under lokk i 25-30 minutter og smak til med salt og pepper.

Server med godt brød og eventuelt en grønn salat.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset

 

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.