Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Jegergryte med kylling og sopp
Jegergryte med kylling og sopp

Jegergryte med kylling og sopp

Publisert mandag 30.september 2019


Middagen som både liten og stor vil like!


Fremgangsmåte


  1. Krydre kyllingfiletene godt med salt og pepper og brun dem i litt olje i en stekegryte.
  2. Skjær løk og sopp i båter og tilsett i gryten. Stek i ca. 2 minutter og tilsett deretter tørkede morkler, timian, laurbærblader, cherrytomater og kyllingkraft.
  3. La retten småkoke under lokk i 25-30 minutter og smak til med salt og pepper.

Server med godt brød og eventuelt en grønn salat.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset

 

Ingredienser

4


  • 4 kyllingebrystfileter med skinn
  • Salt og pepper
  • Olje til steking
  • 2 løk
  • 300 g små kongeøsterssopp (kan erstattes av andre faste sopp)
  • 15-20 tørkede morkler
  • 4 kvaster timian
  • 2 laurbærblader
  • 1 eske cherrytomater
  • 3 dl kyllingkraft

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?