Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kaffekosdessert
Kaffekosdessert

Kaffekosdessert

Publisert torsdag 12.mai 2016


Dessertpannekaker med brun farinkrem og friske bær


Fremgangsmåte


Pannekaker: 

Lag pannekakerøre. Bland mel og salt og tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre.

Ha i resten av melken og visp inn egg, sitrusskall og vaniljefrø. Rør det skikkelig godt sammen og la røren svelle i ca. 15–20 minutter.

Stek tynne pannekaker på middels høy varme. 

Snu dem når de har stivnet på oversiden og har fått fin og gyllen farge på undersiden.

 


Brun farinkrem: 

Pisk crème fraîche og fløte hver for seg med 50 prosent av sukkeret til det blir krem. 

Vend det deretter sammen og sett kaldt. Ved servering foldes pannekakene og fylles med krem og bær.

 

 

Anbefalt drikke: kaffe, konjakk og likør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

6


Pannekaker:

  • 3 dl hvetemel
  • ½ ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 egg
  • 2 ss sukker
  • Revet skall av 2 appelsiner
  • Revet skall av 1 sitron
  • 1 vaniljestang


Brun farinkrem:

  • 1 ½ dl crème fraîche
  • 1 ½ dl fløte
  • 50 g brunt sukker


Friske bær som:

  • Jordbær
  • Bringebær
  • Blåbær
  • Multer

Forberedelser


1 dag før:

Lag pannekakerøre.

 

Samme dag:

Kutt bærene. Lag farinkrem. Stek pannekaker.

 

Ved servering:

Fyll pannekakene.


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?