Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Knallgode melke- og sukkerfrie boller
Knallgode melke- og sukkerfrie boller

Knallgode melke- og sukkerfrie boller

Publisert søndag 27.oktober 2019


Må bare prøves!


Fremgangsmåte


  1. Ha i alt det tørre og spe i melk og honning.
  2. Bland sammen deigen i en bake- eller kjøkkenmaskin. Tilsett det romtempererte smøret.
  3. Elt i minimum 15 min, deigen er ferdig når den er smidig og slipper bollen. Dekk over bollen med plast og et kjøkkenhåndkle, og la den heve til dobbel størrelse.
  4. Del opp deigen i 12 like store deler og bland i rosiner. Rull ut og legg på et stekebrett. Hev i 30 min på et lunt sted under et kjøkkenhåndkle.
  5. Stek i 180g varmluft i 15 min og avkjøl på rist.

 

Edderkoppboller:

Bruk en spiss gjenstand og stikk fire hull på hver side av bollene. Klipp opp lakrissnører og pensle på spiselig lim. Stikk ett snøre inn i hver hull. Pensle på spiselig lim på 2 øyne og sett på foran bollen.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 700 g hvetemel
  • 100 g honning
  • 90 g melkefritt smør (Berit Nordstrand)
  • 3,5 dl mylk eller annen melkefri melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 2 ts kardemomme
  • 100 g rosiner

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?