Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kremet suppe med havets skatter
Kremet suppe med havets skatter

Kremet suppe med havets skatter

Publisert torsdag 12.mai 2016


Kremet suppe med havets skatter, ingefær og dill


Fremgangsmåte


Skjær grønnsakene i fine strimler. Fres finhakket ingefær sammen med fennikel, purreløk og gulrot i litt olje i en kjele. Tilsett fiskekraft og gi et opp kok. Tilsett fløte og varm opp.

Tilsett biter av ørret og røkt torsk sammen med blåskjellene og la suppen småputre i ca. 5 minutter.

Smak til suppen med salt, pepper og litt sitron. Tilsett rekene. Legg så opp på tallerken og dryss godt med dill og litt olivenolje over ved servering. 

Server med flatbrød eller godt brød og smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

3-4


  • 200g ørret
  • 12 stk blåskjell
  • 200g røtk torsk
  • 100g reker
  • 5 dl fiskekraft
  • 2 1/2 dl fløte
  • 1 1/2 cm ingefær
  • 2 ss dill
  • 4 ss olivenolje
  • 1/2 fenikkel
  • 1/2 purre
  • 3 stk gulrøtter

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?