Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Kremet suppe med havets skatter

Publisert torsdag 12.mai 2016


Kremet suppe med havets skatter, ingefær og dill


Fremgangsmåte


Skjær grønnsakene i fine strimler. Fres finhakket ingefær sammen med fennikel, purreløk og gulrot i litt olje i en kjele. Tilsett fiskekraft og gi et opp kok. Tilsett fløte og varm opp.

Tilsett biter av ørret og røkt torsk sammen med blåskjellene og la suppen småputre i ca. 5 minutter.

Smak til suppen med salt, pepper og litt sitron. Tilsett rekene. Legg så opp på tallerken og dryss godt med dill og litt olivenolje over ved servering. 

Server med flatbrød eller godt brød og smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

3-4


  • 200g ørret
  • 12 stk blåskjell
  • 200g røtk torsk
  • 100g reker
  • 5 dl fiskekraft
  • 2 1/2 dl fløte
  • 1 1/2 cm ingefær
  • 2 ss dill
  • 4 ss olivenolje
  • 1/2 fenikkel
  • 1/2 purre
  • 3 stk gulrøtter

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Le Creuset, dyp tallerken rosemary 18cmL

    Le Creuset, dyp tallerken rosemary 18cmL

    Kampanjeslutt: 31.01.2018

    Veil.pris 179,-

    Kr 89,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Klubbpris
    Le Creuset, rund gryte 4,2l flint

    Le Creuset, rund gryte 4,2l flint

    Kampanjeslutt: 21.01.2018

    VEIL. PRIS 2 199,-

    Kr 1 611,-

    Kjøp
  • Mac, kokkekniv m/luftlommer TH-80

    Mac, kokkekniv m/luftlommer TH-80

    Kr 975,-

    Kjøp
  • Modern House, basis øse 27cm stål

    Modern House, basis øse 27cm stål

    Kr 159,-

    Kjøp
  • OXO, mini angled målebeger

    OXO, mini angled målebeger

    Kr 69,-

    Kjøp