Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Kremet suppe med havets skatter

Kremet suppe med havets skatter, ingefær og dill


Ingredienser

  • 200g ørret
  • 12 stk blåskjell
  • 200g røtk torsk
  • 100g reker
  • 5 dl fiskekraft
  • 2 1/2 dl fløte
  • 1 1/2 cm ingefær
  • 2 ss dill
  • 4 ss olivenolje
  • 1/2 fenikkel
  • 1/2 purre
  • 3 stk gulrøtter

Fremgangsmåte

Skjær grønnsakene i fine strimler. Fres finhakket ingefær sammen med fennikel, purreløk og gulrot i litt olje i en kjele. Tilsett fiskekraft og gi et opp kok. Tilsett fløte og varm opp.

Tilsett biter av ørret og røkt torsk sammen med blåskjellene og la suppen småputre i ca. 5 minutter.

Smak til suppen med salt, pepper og litt sitron. Tilsett rekene. Legg så opp på tallerken og dryss godt med dill og litt olivenolje over ved servering. 

Server med flatbrød eller godt brød og smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.