Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Krydderkake
Krydderkake

Krydderkake

Publisert mandag 13.mai 2019


Kaken som holder seg saftig lenge!


Fremgangsmåte


Still inn ovnen på 180 grader.

Bland 2 dl sukker og 3 dl mel i en skål. Tilsett bakepulver, kanel og kardemomme. Pisk eggene sammen, dryss melblandingen i og tilsett 1½ dl melk. Smelt smøret og bland alt sammen. Hell blandingen i en smurt springform, og sett kaken i ovnen i ca. 30-35 minutter.

TIPS: Fordel evt. deigen i muffinsformer og stek 20 minutter i ovnen.

 

 

Oppskriften har vi fått fra Brix Design v/Julie Hey. 

 

Ingredienser

6-8


  • 2 dl sukker
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss kanel
  • 1 ss kardemomme
  • 2 egg
  • 1½ dl melk
  • 100 g smør, smeltet
  • smør til springform

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?