Kveitemiddag
Fiskepakke er godt, enkelt og sunt!
Ingredienser
- 1 kg kveiteskiver eller 800g kveitefilet
- 8 stk cherrytomater
- 8 stk kokte poteter
- 4 stk neper
- 1 dl hvitvin
- 2 kviter rosmarin
- 2 stk ansjosfileter
- 2 fedd hvitløk
- 4 ss smør
- 4 skiver sitron
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 grader. (Alternativt: Varm grillen eller tenn bålet.) Hvis du bruker kveitefilet, del den i fire like store stykker.
Brett fire store stykker folie dobbelt.
Skrell nepene og del dem i seks, del de kokte potetene i to og skjær et lite kryss i skallet på cherrytomatene. Finkutt hvitløk og ansjos.
Bland alt og fordel i pakkene. Legg fisken oppå grønnsakene og hell litt vin i hver pakke.
Krydre med salt og pepper, topp med en klatt smør, urtene og sitronskiven. Pakk godt igjen.
Bak i ovn i ca. 20 minutter – eller til fisken akkurat flaker seg litt når du trykker på den, da er den ferdig.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -