Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Kveitemiddag

Publisert torsdag 12.mai 2016


Fiskepakke er godt, enkelt og sunt!


Fremgangsmåte


Sett stekeovnen på 200 grader. (Alternativt: Varm grillen eller tenn bålet.) Hvis du bruker kveitefilet, del den i fire like store stykker.

 

Brett fire store stykker folie dobbelt.

 

Skrell nepene og del dem i seks, del de kokte potetene i to og skjær et lite kryss i skallet på cherrytomatene. Finkutt hvitløk og ansjos.

 

Bland alt og fordel i pakkene. Legg fisken oppå grønnsakene og hell litt vin i hver pakke.

 

Krydre med salt og pepper, topp med en klatt smør, urtene og sitronskiven. Pakk godt igjen.

 

Bak i ovn i ca. 20 minutter – eller til fisken akkurat flaker seg litt når du trykker på den, da er den ferdig.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

 

Ingredienser

4


  • 1 kg kveiteskiver eller 800g kveitefilet
  • 8 stk cherrytomater
  • 8 stk kokte poteter
  • 4 stk neper
  • 1 dl hvitvin
  • 2 kviter rosmarin
  • 2 stk ansjosfileter
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss smør
  • 4 skiver sitron

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Aida, raw skjærebrett teak 37,5x17cm

    Aida, raw skjærebrett teak 37,5x17cm

    Kr 149,-

    Kjøp
  • JUNA, wea grillvott, 17x 8 cm, svart

    JUNA, wea grillvott, 17x 8 cm, svart

    Kr 179,-

    Kjøp
  • Mac, skrellekniv SP-50

    Mac, skrellekniv SP-50

    Kr 529,-

    Kjøp
  • Peugeot, paris chocolate salt 18cm

    Peugeot, paris chocolate salt 18cm

    Kr 475,-

    Kjøp