Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kveitemiddag
Kveitemiddag

Kveitemiddag

Publisert torsdag 12.mai 2016


Fiskepakke er godt, enkelt og sunt!


Fremgangsmåte


Sett stekeovnen på 200 grader. (Alternativt: Varm grillen eller tenn bålet.) Hvis du bruker kveitefilet, del den i fire like store stykker.

 

Brett fire store stykker folie dobbelt.

 

Skrell nepene og del dem i seks, del de kokte potetene i to og skjær et lite kryss i skallet på cherrytomatene. Finkutt hvitløk og ansjos.

 

Bland alt og fordel i pakkene. Legg fisken oppå grønnsakene og hell litt vin i hver pakke.

 

Krydre med salt og pepper, topp med en klatt smør, urtene og sitronskiven. Pakk godt igjen.

 

Bak i ovn i ca. 20 minutter – eller til fisken akkurat flaker seg litt når du trykker på den, da er den ferdig.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

 

Ingredienser

4


  • 1 kg kveiteskiver eller 800g kveitefilet
  • 8 stk cherrytomater
  • 8 stk kokte poteter
  • 4 stk neper
  • 1 dl hvitvin
  • 2 kviter rosmarin
  • 2 stk ansjosfileter
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss smør
  • 4 skiver sitron

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?