Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Kveitepanne

Publisert torsdag 12.mai 2016


Kveitepanne med kål, purre- og sennepssaus.


Fremgangsmåte


Sett en panne på platen på litt over middels varme.

Krydre fiskeskivene med salt og pepper. Ha litt olje i pannen,

legg så i fiskeskivene og kantarellene. La fisken få en fin stekeskorpe på den ene siden.

 

Tilsett finhakket kål og purreløk i skiver.

La dette surre sammen med soppen og fisken i ca. 2 minutter.

 

Snu fiskestykkene og tilsett fløte. La dette koke til fløten tykner litt eller

til fisken har trukket ferdig. NB: Det må ikke koke for lenge – da blir fisken tørr.

 

Smak til fløtesausen med både sterk dijonsennep og litt søt pølsesennep.

Rør inn noen terninger kaldt smør og godt med sitronsaft.

Tilsett finkuttet persille og smak til med salt og pepper. Server med kokte poteter.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 800g kveitefilet i skiver
  • 2 ss solsikkeolje
  • 250g kantarell eller annen sopp
  • 1/4 hode nykål
  • 1/2 purre
  • 2 stk tomater, flådd uten innmat, i terninger
  • 3 dl fløte
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss søt sennep
  • 1 ss persille
  • 2 ss smør
  • 1/2 presset sitron

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften