Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kveitetostada
Kveitetostada

Kveitetostada

Publisert torsdag 12.mai 2016


Kveite-tostada med koriander og lime


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne 

til de er sprø og gylne.

 

Kutt kveitefileten i cm-store terninger, bland med salsaen og limejuicen, og smak til 

med salt og pepper. La marinere minimum 5 min før servering.

 

Legg kveitesalaten på de sprø tortillalefsene og pynt med ekstra koriander og noen limebåter.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 200g kveitefilet
  • 1 lime (juice)
  • 2 dl enkel salsa "fresca" (pico de gallo)
  • koriander og limebåt til pynt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?