Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Kylling chilimania

Taquitos fylt med kylling chilimania og ost


Ingredienser

  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 5 dl matolje
  • 1/2 grillet kylling
  • 1 dl chili glaze
  • 200g revet ost
  • 4 tannpirkere
  • 1/4 isbergsalat
  • 2 dl guacamole

Fremgangsmåte

Stek tortillalefsene i en varm, tørr panne eller kjøp ferdige lefser.

 

Kjøp en halv grillet kylling og riv opp kjøttet i strimler, eller grill en kylling selv i ovnen
på 180–200 °C i 1 time. Ha kyllingstrimlene i en stekepanne med litt matolje og varm
kyllingen, tilsett chilimania glaze og la det bli varmt. 

Ha kjøttet på lefsene og dryss over
osten. Rull sammen til «pølser» og fest med en tannpirker. Ha olje i en bred stekepanne
og varm opp. Friter lefserullene i 1–2 min på hver side til de er sprø og gylne – og legg dem
over på litt papir for å renne av seg.

 

Server med finsnittet isbergsalat og guacamole.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.