Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Kyllingsalat med balsamico


Ingredienser

  • 2 store kyllingbryst med skinn (ev. 1⁄2 grillet kylling)
  • 2 ss dijon honningsennep (el. 1 ss dijonsennep og 1 ss honning) 
  • 1 blomkål
  • 1 brokkoli
  • 4 plommetomater 1 rødløk
  • 2 gulrøtter
  • 1 dl cashewnøtter 
Balsamico-dressing:
  • 1⁄2 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1⁄2 dl XV olivenolje
  • 1⁄4 dl balsamico
  • 1 ss dijon honningsennep (el. 1⁄2 ss dijonsennep og 1⁄2 ss honning)
  • fersk basilikum 

 

 

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • stekeovn – sett på 200 °C
  • stekebrett
  • middels stor stekepanne – sett på høy varme med litt matolje
  • stor gryte – fyll med vann og litt salt og sett på høy varme
  • stor arbeidsbolle
  • liten arbeidsbolle 

Fremgangsmåte

Krydre kyllingbrystene med salt og pepper. min Brun dem på begge sider i litt matolje i stekepannen. Ha i cashewnøttene mot slutten og rist dem sammen med kyllingen. Legg nøttene til side og stek kyllingen ferdig i ovnen på 200 °C i ca. 10–12 minutter.

 

Kutt blomkål og brokkoli i buketter (skrell og min bruk stilken på brokkolien også). Kok dem møre (men fortsatt sprø) i det kokende vannet i den store gryten, tilsatt litt salt. Når dette er ferdig, ta dem opp av vannet og avkjøl i kaldt vann.

 

Kutt tomater i seks og rødløk i tynne skiver. Skrell deg gjennom gulrøttene (kast det ytterste skallet) og bruk de tynne skivene i salaten. Bland sammen med cashewnøtter, avkjølt brokkoli og blomkål.

 

Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med olivenolje, balsamico og dijon-honningsennep.

 

Ta kyllingen ut av ovnen – og la den hvile litt før du gnir brystene inn med dijon honning- sennep. Dryss over godt med basilikum.

 

Vend dressingen i salaten og kutt kyllingen i skiver ved servering. Litt maldonsalt, oliven- olje og sitron gjør også susen. 

 

-Oppskrift og bilder har vi fått av Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.