Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kyllingspyd
Kyllingspyd

Kyllingspyd

Publisert tirsdag 24.mars 2020


med mangosaus!


Fremgangsmåte


  1. Del kyllingbrystene opp i terninger.
  2. Spray kjøttet med Olivenolje og krydre med Kyllingkrydder og Chili&hvitløk salt.
  3. Tre kjøttet på spyd og legg på en varm grill.
  4. Bland sammen Mango chutney, saften av 1 appelsin, 1 dl yoghurt og 2 ts Kyllingkrydder. Varm det hele opp i en liten kjele og tilsett 2 ss smør mot slutten.

Serveres med en frisk salat. basmatiris eller nanbrød. Pynt med frisk koriander og finhakket chili. 

 

Oppskriften har vi fått fra Cemo.

Ingredienser


  • 4 stk kyllingbryst
  • 1 glass Mango chutney
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 stk appelsin
  • 2 ss smør
  • 2 ts Kyllingkrydder
  • Chili & hvitløk salt
  • Frisk koriander
  • Fersk chili

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?