Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Laks i parmesansaus

Publisert torsdag 12.mai 2016


En enkel og god laksemiddag!


Fremgangsmåte


Del potetene i to og ha dem i det kokende vannet fra vannkokeren i gryten (uten salt).


Kutt laksefileten i store terninger. Krydre med salt og pepper. Stek i stekepannen med varm
olje. La terningene bli godt brunet på den ene siden.

 

Del aspargesbønner i to og finhakk hvitløk. Tilsett pannen og fres litt videre. Snu lakseterningene og tilsett fløte. Kok inn til fløten tykner litt.


Riv parmesan på den fine siden av rivjernet og rør ut i fløten. Tilsett oliven og hakket persille (spar litt av denne til pynt). Smak til med salt, pepper og skvis over med litt sitron.


Server med kokte poteter som du topper med litt olivenolje og persille.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 600 g laksefilet
  • 300 g aspargesbønner
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ½ dl fløte
  • 150 g parmesan
  • 50 g sorte oliven
  • 1 liten bunt persille
  • sitron
  • 400 g småpoteter

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor stekepanne – sett på middels høy varme
  • vannkoker – kok opp vann og ha over i liten gryte
  • stor gryte – sett på høy varme
  • rivjern

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Eva Solo, vannkoker 1,5l black

    Eva Solo, vannkoker 1,5l black

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    Veil.pris 1 299,-

    Kr 649,-

    Kjøp
  • Eva Trio, white line gryte 4,8l 20cm

    Eva Trio, white line gryte 4,8l 20cm

    Kr 999,-

    Kjøp
  • Tefal, expertise stekepanne 32cm

    Tefal, expertise stekepanne 32cm

    Kr 649,-

    Kjøp