Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Lettsaltet torskegryte
Lettsaltet torskegryte

Lettsaltet torskegryte

Publisert torsdag 12.mai 2016


Lettsaltet torskegryte som på Sardinia


Fremgangsmåte


Kutt rødløk i båter og finkutt hvitløken. Fres rødløk og hvitløk i litt olje.

 

Tilsett cherrytomater og bokstomater og la dette koke i ca. 5 minutter.

 

Kutt fisken i terninger og ha i. La dette trekke i sausen til fisken er ferdig.

 

Tilsett oliven, kapers og olivenolje og smak til med sitron.

Vær forsiktig med saltet da retten inneholder både salt fisk, kapers og oliven.

Dryss gjerne litt grovhakket frisk oregano over til slutt.

 

Server med godt brød og salat eller kokte poteter, ris eller pasta.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 800g lettsaltet torsk
  • 2 stk finhakkede rødløk
  • 200g grovhakkede cherrytomater
  • 4 fedd hvitløk
  • 2 bokser tomater til sausbase
  • 150g sorte oliven
  • 100g kapers
  • 3 ss god olivenolje
  • 1/2 presset sitron
  • 1 ss frisk oregano

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?