Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Liksomsaltbakte poteter med aioli
Liksomsaltbakte poteter med aioli

Liksomsaltbakte poteter med aioli

Publisert mandag 16.mai 2016


Et godt alternativ til saltbake poteter.


Fremgangsmåte


Ha salt i vann. Kok potetene i ramsalt vann.

 

Dette er et godt alternativ til saltbake poteter. Mye lettere, mindre søl og minst like godt.

 

Aioli:
Ha alle ingrediensene i en høy, smal arbeidsbolle. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte oppover til toppen. Smak til med salt og pepper. Nå har du en aioli på 1-2-3. Helt perfekt til tapas. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 1 pk minimandel
  • 1 god neve salt

Aioli:

  • 1 eggeplomme
  • 1/2 ss dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 dl matolje
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1 fedd finhakket hvitløk 

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?