Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Line
Line

Line's tomatsuppe

Publisert onsdag 12.februar 2020


Lag en lettvint og god tomatsuppe fra bunnen!


Fremgangsmåte


Del tomatene i to og skjær opp løk og hvitløk og ha i en ildfast form sammen med olje, salt, pepper og oregano. Bak på 200 grader i 40 minutter. Pass på at de ikke blir for mørke og vend på ved behov

Ha alt i en kjele, kok opp og la puttre i 45 min.  Bruk en stavmikser og blend til en jevn masse. Hell i melken og smak til med salt, pepper og sukker.

Server med makaroni, kokt egg og nystekte ostehorn.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud

Ingredienser


  • 300 g tomater
  • 1 gul løk
  • 3 fedd hvitløk
  • Oregano
  • Olivenolje
  • 1 boks hakkede tomater
  • 5 dl vann + buljong (eller kraft om du har)
  • 1/4 ts røkt paprikakrydder
  • 1/2 ts paprikakrydder
  • 4 dl helmelk

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?