Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Løk- og salviesuppe med ostetoast

Løk- og salviesuppe med ostetoast

Publisert tirsdag 17.mai 2016


En god hjemmelaget suppe blir aldri feil!


Fremgangsmåte


Skrell og kutt all løken i tynne skiver. Surr løken og halvparten av salvien med olivenolje i gryten på middels varme i 10 minutter.

 

Legg revet eller skivet ost på brødskivene. Ha godt med salvie og litt olivenolje på toppen med kvernet pepper Bak på stekebrett i ovnen på 250 grader C grill til osten smelter og brødet er litt sprøtt.

 

Tilsett kraften i gryten. Kok opp suppen og la trekke i 10-15 minutter.

 

Smak til suppen med sennep, soyasaus og eventuelt litt salt og pepper.

 

Server suppen sammen med ostetoast.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 3 løk
  • 1 rødløk
  • 2 purreløk
  • ½ dl olivenolje
  • 1 potte salvie

 

  • 1,3 L kylling-, okse- eller grønnsakskraft (ev.buljong)
  • 1-2 ss dijonsennep
  • 3 ss soyasaus

 

  • 4 skiver brød
  • 100 g Jarlsbergost
  • olivenolje

 

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • middels stor gryte – sett pa° middels varme
  • stekeovn – sett pa° 250 °C grill
  • stekebrett 

 


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?