Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Løk- og salviesuppe med ostetoast

Publisert tirsdag 17.mai 2016


En god hjemmelaget suppe blir aldri feil!


Fremgangsmåte


Skrell og kutt all løken i tynne skiver. Surr løken og halvparten av salvien med olivenolje i gryten på middels varme i 10 minutter.

 

Legg revet eller skivet ost på brødskivene. Ha godt med salvie og litt olivenolje på toppen med kvernet pepper Bak på stekebrett i ovnen på 250 grader C grill til osten smelter og brødet er litt sprøtt.

 

Tilsett kraften i gryten. Kok opp suppen og la trekke i 10-15 minutter.

 

Smak til suppen med sennep, soyasaus og eventuelt litt salt og pepper.

 

Server suppen sammen med ostetoast.

Ingredienser

4


  • 3 løk
  • 1 rødløk
  • 2 purreløk
  • ½ dl olivenolje
  • 1 potte salvie

 

  • 1,3 L kylling-, okse- eller grønnsakskraft (ev.buljong)
  • 1-2 ss dijonsennep
  • 3 ss soyasaus

 

  • 4 skiver brød
  • 100 g Jarlsbergost
  • olivenolje

 

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • middels stor gryte – sett pa° middels varme
  • stekeovn – sett pa° 250 °C grill
  • stekebrett 

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Global, G-2 kokkekniv 20cm

    Global, G-2 kokkekniv 20cm

    Kr 1 099,-

    Kjøp
  • Le Creuset, dyp tallerken ocean 18cm

    Le Creuset, dyp tallerken ocean 18cm

    Kr 179,-

    Kjøp
  • Le Creuset, rund gryte 4,2l creme

    Le Creuset, rund gryte 4,2l creme

    Kr 2 199,-

    Kjøp