Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Lynkjapp havredessert
Lynkjapp havredessert

Lynkjapp havredessert

Publisert fredag 11.september 2020


Trenger du en dessert som lages i en fei, er sunnere enn sjokolademousse og passer både små og store munner, er det denne oppskrifta du bør screenshotte.


Fremgangsmåte


Du kan enkelt doble og triple oppskriften – servere porsjonsvis i glass, eller på et stort fat som en kake.

Smelt smør og sukrin gold sammen på lav varme i en stekepanne. Når det er smeltet godt sammen, heller du over havregrynene og skrur opp varmen. La dette frese i cirka 5 minutter før du skrur platen helt av. La dette stå til det er avkjølt.

Legg havregrynblandingen på et fat, eller i små glass.

Bland vaniljekrem og vaniljekesam godt sammen og hell dette over.

Topp med en blanding av frukt og bær du liker godt.


Oppskrift og bilder levert av Maggi Gausel // godtnok.no

Ingredienser


  • 100 g sukrin gold (ev. brunt sukker)
  • 100 g romtemperert meierismør
  • 200 g store havregryn
  • 1 pk vaniljekrem
  • 1 stort beger vaniljekesam (420 g)

Frukt og bær til topping – som blåbær, rips, kiwi, bringebær, mango, pære.

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?