Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Mais- og kyllingsuppe med sterk pølse
Mais- og kyllingsuppe med sterk pølse

Mais- og kyllingsuppe med sterk pølse

Publisert tirsdag 17.mai 2016



Fremgangsmåte


Skrell og grovkutt løk, gulrot og hvitløk. Fres i min gryten sammen med maiskorn og litt matolje. Hell på kyllingkraft, fløte og soyasaus. Kok til grønnsakene er møre – og kjør med stav- mikser til fin purè. Smak til med salt og pepper.

 

Del pølsen i skiver og brødet i terninger. Ha pølseskivene i stekepannen og stek til de er godt brunet. Ha dem over i en arbeidsbolle.

 

Tilsett brødterninger i pannen og stek til brødet begynner a° fa° fin skorpe. Vend inn spinatblader, maiskorn (det du har spart) og stekt chorizo. Varm alt og smak til med litt salt og pepper.

 

Server suppen med garnityret i midten. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 2 løk
  • 2 gulrot 
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 små bokser mais (spar litt til garnityr)
  • 3 dl kyllingkraft (el. kyllingbuljong)
  • 3 dl fløte
  • 1 ss soyasaus 
 
  • 2 chorizopølser (ev. annen sterk pølse)
  • 250 g spinat
 
  • 2 skiver brød/loff 

 

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • middels stor gryte – sett på høy varme med litt matolje
  • stavmikser
  • stekepanne – sett på høy varme
  • arbeidsbolle 

 


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?