Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Manchego med urteskorpe og kvedemarmelade
Manchego med urteskorpe og kvedemarmelade

Manchego med urteskorpe og kvedemarmelade

Publisert mandag 01.juli 2019


En typisk variant av spansk tapas


Fremgangsmåte


1. Skjær osten i 8 like store trekanter.

2. Hell det vispede egget i en flat skål eller på en liten asjett.

3. Bland strøkavring, oregano, salt og pepper i en større flat skål eller på en tallerken.

4. Dypp hver ostebit i egg og dekk det deretter med blandingen av urter og strøkavring.

5. Varm opp olje i pannen. Stek den panerte osten til den er gyllenbrun på begge sider. Fjern overflødig olje med kjøkkenpapir.

6. Server kvedemarmeladen i tapasskålene og dander den friterte osten ved siden av.

 

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset.

Ingredienser

6


  • 200 g manchego-ost
  • 1 mellomstort egg – vispet
  • 40 g fersk strøkavring av loff
  • 1 liten kvast fersk oregano – finhakket
  • 1 klype salt
  • 1/4 ts svart pepper
  • 1/4 ss mild olivenolje
  • 1–2 ss kvedemarmelade eller annen lett syrlig marmelade, f.eks appelsin og sitron

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?