Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Manchego med urteskorpe og kvedemarmelade

En typisk variant av spansk tapas


Ingredienser

  • 200 g manchego-ost
  • 1 mellomstort egg – vispet
  • 40 g fersk strøkavring av loff
  • 1 liten kvast fersk oregano – finhakket
  • 1 klype salt
  • 1/4 ts svart pepper
  • 1/4 ss mild olivenolje
  • 1–2 ss kvedemarmelade eller annen lett syrlig marmelade, f.eks appelsin og sitron

Fremgangsmåte

1. Skjær osten i 8 like store trekanter.

2. Hell det vispede egget i en flat skål eller på en liten asjett.

3. Bland strøkavring, oregano, salt og pepper i en større flat skål eller på en tallerken.

4. Dypp hver ostebit i egg og dekk det deretter med blandingen av urter og strøkavring.

5. Varm opp olje i pannen. Stek den panerte osten til den er gyllenbrun på begge sider. Fjern overflødig olje med kjøkkenpapir.

6. Server kvedemarmeladen i tapasskålene og dander den friterte osten ved siden av.

 

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.