Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Marengsjuletrær
Marengsjuletrær

Marengsjuletrær

Publisert torsdag 12.desember 2019


Lag søte små trær av marengs til jul!


Fremgangsmåte


Skill 2 eggehviter fra plommen og vei disse. Gang den velten med 1,5 og det vil være hva du skal bruke av sukker. Pisk til stiv marengs. Ha i 6 dråper peppermynteessens (obs - sterke saker) og en knivspiss grønn icingfarge.

Ha i en kremsprøyte og bruk tip 2D. Sprøyt ut i passe størrelser på et bakebrett, og dryss på stresser og sett en gullstjerne i hver topp. Stek i oven på 150grader i 1,5t (pass på, skal ikke bli gyldene!)

Disse oppbevares best i metallboks i romtemperatur.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 2 eggehviter
  • Sukker
  • Peppermynte essens
  • Grønn icingfarge
  • Kakepynt - stresser og gullstjerner

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?