Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Mega ravioli med tomatsaus

Publisert torsdag 12.mai 2016



Fremgangsmåte


Kjør mel, olje og egg i food processor i 20 sekunder. Ta innholdet over i en arbeidsbolle
og kna til deig. Har du god tid, la den hvile litt.

 


Bland finhakket løk og hvitløk med bokstomater, rosiner og olivenolje i en middels stor
gryte. Kok til det tykner litt. Smak til med salt, pepper og sukker. Hold sausen varm.

 


Kutt bacon i strimler og legg i kald stekepanne, sett platen på middels til høy varme og stek til
baconet begynner å bli sprøtt. Tilsett smør og stek til smøret er nøttebrunt.

 


Bland ricottaen, skallet av en sitron, olivenolje og grovhakkede urter godt sammen i en liten
bolle.

 


Rull ut pastadeigen til en ca. 80 cm lang leiv. På halve leiven, fordel osteblandingen i fire
like deler etter hverandre med 3–4 cm avstand, hvor du starter i den ene enden. Brett resten
av halvdelen som er igjen over. Press rundt kantene med hendene. Stikk eller skjær ut
ringer.

 


Kok pastaputene i den store kjelen med saltet vann i 3 minutter. Hell av vannet.

 


Fordel ravioliene på tallerkener med tomatsaus og bacon over. Pynt gjerne med litt basilikum.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


Pasta:

  • 200 g hvetemel
  • 2 egg
  • 2 ss olivenolje


Ricotta-fyll:

  • 500 g ricotta (ev. mascarpone eller kremost)
  • 1 sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 1 liten bunt timian og basilikum (ev. andre urter)


Tomatsaus:

  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 bokser tomat (½ kg)
  • 2 ss gule rosiner
  • 2 ss olivenolje
  • 200 g bacon
  • 50 g smør
  • server gjerne med brød og salat

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • food processor
  • stor gryte – fyll med vann og litt salt, sett platen på full guffe
  • middels stor gryte – sett på middels høy varme
  • stekepanne
  • arbeidsbolle
  • pastarulle/kjevle
  • dørslag/sil



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften