Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Megastore potetbåter
Megastore potetbåter

Megastore potetbåter

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Megastore potetbåter med pinjekjerne- og parmesanvinaigrette


Fremgangsmåte


Skyll og kutt potetene i ba°ter. Legg dem pa° et steke- brett, hell over oljen og vend det godt inn med litt salt og pepper. Bak dem i ovnen pa° 220 grader til de er møre og har en gyllen overflate, ca 40-45 min.

 

Rist pinjekjernene godt i en tørr panne til de fa°r en gyllen overflate.

 

Bland sitron, olivenolje, sjalottløk, hvitløk, ristede pinjekjerner, parmesanen og persillen til en deilig vinaigrette. Vend potetene i vinaigretten rett før servering. Na°r potetene er varme trekker de til seg godt med væske.

 

Serveres som tilbehør til kjøtt, fisk, tapas eller bare som en snackrett i seg selv.  

 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

 

Ingredienser

4


  • 1 pk bakemandel
  • 4 ml olivenolje (1 shot)
  • salt og pepper
 
  • 50 g revet parmesan
  • 50 g ristede pinjekjerner
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ha°ndfull hakket persille
  • 4 ml presset sitronjuice
  • 12 ml olivenolje 

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?