Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Megastore potetbåter

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Megastore potetbåter med pinjekjerne- og parmesanvinaigrette


Fremgangsmåte


Skyll og kutt potetene i ba°ter. Legg dem pa° et steke- brett, hell over oljen og vend det godt inn med litt salt og pepper. Bak dem i ovnen pa° 220 grader til de er møre og har en gyllen overflate, ca 40-45 min.

 

Rist pinjekjernene godt i en tørr panne til de fa°r en gyllen overflate.

 

Bland sitron, olivenolje, sjalottløk, hvitløk, ristede pinjekjerner, parmesanen og persillen til en deilig vinaigrette. Vend potetene i vinaigretten rett før servering. Na°r potetene er varme trekker de til seg godt med væske.

 

Serveres som tilbehør til kjøtt, fisk, tapas eller bare som en snackrett i seg selv.  

 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

 

Ingredienser

4


  • 1 pk bakemandel
  • 4 ml olivenolje (1 shot)
  • salt og pepper
 
  • 50 g revet parmesan
  • 50 g ristede pinjekjerner
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ha°ndfull hakket persille
  • 4 ml presset sitronjuice
  • 12 ml olivenolje 

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften