Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Minestrone med grønne grønnsaker
Minestrone med grønne grønnsaker

Minestrone med grønne grønnsaker

Publisert fredag 06.april 2018


En gryte med mye godt!


Fremgangsmåte


Stek løk og hvitløk i olivenolje i gryten

 

Tilsett tomatpuré, paprika, selleri og gulrøtter og stek i ytterligere to minutter

 

Tilsett kraft, timian og pasta og la det hele småkoke under lokk i 10–15 minutter til pastaen er kokt

 

Tilsett tomater, kål og brokkoli, smak til med salt og pepper og ta suppen av varmen

 

Fordel squash og bønner i serveringstallerkenene, tilsett suppe og dryss over revet parmesanost og noen klatter pesto

 

Serveres med baguetter

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra Le Creuset-

Ingredienser

8-10


  • 2 ss olivenolje
  • 2 finhakkede løk
  • 6 fedd finhakket hvitløk
  • 140 g tomatpuré
  • 1 ss røkt paprika
  • 6 selleristenger i skiver
  • 4 gulrøtter, skrellet og skåret i tynne skiver
  • 4 liter varm kyllingkraft
  • 15 g timiankvaster
  • 500 g suppepasta 
  • 350 g plommetomater
  • 100 g finskåret kål, for eksempel hvitkål
  • 230 g brokkoli
  • havsalt og sort pepper etter smak
  • 10 små eller 5 standard squash, skåret i skiver
  • 2 bokser cannellinibønner, skylt og med væsken silt av
  • 150 g grønne bønner
  • basilikumpesto
  • revet parmesanost
  • baguett

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?