Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Mini-ostekake
Mini-ostekake

Mini-ostekake

Publisert torsdag 16.april 2020


En søt minikake til hver gjest slår alltid an.


Fremgangsmåte


Bland den knuste kjeksen med smeltet smør og legg 2 ts av blandingen i bunnen av hver skål. Avkjøles i kjøleskap.

Pisk sammen kremosten, sukkeret og melis. Pisk kremen i en bolle utenom. Bland kremostblandingen forsiktig inn i kremen. Tilsett ønsket smakstilsetning og fordel kremen i skålene med kjeksbunnen.

La gjerne skålene stå i kjøleskapet i 4-6 timer før du serverer.

TIPS! Pynt med spiselige blomster, pistasjnøtter eller sjokolade.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset.

Ingredienser

8


Bunn: 

  • 100 gr kunst Digestive kjeks
  • 60 gr smeltet smør

Fyll:

  • 340 gr romtemperert kremost
  • 50 gr finkornet sukker
  • 1 ss melis
  • 1,5 dl pisket fløte

Valgfri smakstilsetning:

  • Lemon Curd (1 ss pr. porsjon)
  • Peppermynteessens (en dråpe eller to)
  • 30-50 gr smeltet sjokolade - prøv gjerne med Ruby chocolate
  • 1 ss karamellsaus

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?