Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Mini-pavlova med ulike toppinger
Mini-pavlova med ulike toppinger

Mini-pavlova med ulike toppinger

Publisert onsdag 15.mai 2019


Kan det bli bedre?


Fremgangsmåte


  1. Forvarm ovnen til 120 °C (110 °C med varmluft).
  2. Pisk eggehvitene stive med en håndmikser. Visp sukkeret inn i eggehvitemassen litt av gangen med håndmikseren på høyeste hastighet, til du har en stiv, blank masse.
  3. Fordel massen på seks dipskåler og stek dem i ovnen i 45 minutter.
  4. Når pavlovaene er avkjølt, kan du dekorere med pisket krem og topping etter smak.


Toppinger

  • Karamellcrunch
  • Pasjonsfrukt- eller sitronkrem
  • Flak av hvit sjokolade
  • Jordbær, bringebær og granateplefrø
  • Frosne blåbær
  • Hakkede pistasjnøtter og mynte

 

Oppskriften har vi fått av Le Creuset.

Ingredienser

6


  • 4 eggehviter
  • 220 g sukker
  • 1/4 l kremfløte, pisket
  • Din valgte smaksvariant

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?