Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Mini-pavlova med ulike toppinger

Kan det bli bedre?


Ingredienser

  • 4 eggehviter
  • 220 g sukker
  • 1/4 l kremfløte, pisket
  • Din valgte smaksvariant

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 120 °C (110 °C med varmluft).
  2. Pisk eggehvitene stive med en håndmikser. Visp sukkeret inn i eggehvitemassen litt av gangen med håndmikseren på høyeste hastighet, til du har en stiv, blank masse.
  3. Fordel massen på seks dipskåler og stek dem i ovnen i 45 minutter.
  4. Når pavlovaene er avkjølt, kan du dekorere med pisket krem og topping etter smak.


Toppinger

  • Karamellcrunch
  • Pasjonsfrukt- eller sitronkrem
  • Flak av hvit sjokolade
  • Jordbær, bringebær og granateplefrø
  • Frosne blåbær
  • Hakkede pistasjnøtter og mynte

 

Oppskriften har vi fått av Le Creuset.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.