Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Mørk Sjokoladekake
Mørk Sjokoladekake

Mørk Sjokoladekake

Publisert onsdag 15.mars 2017


En super kake som passer til enhver anledning!


Fremgangsmåte


1. Sikt sammen mel, natron og salt i en bolle.


2. Varm opp kaffe, whisky, sjokolade og smør i vannbad over såvidt kokende vann. Rør til smør og sjokolade er smeltet og blandingen er jevn. Ta bollen opp av vannet og rør inn sukkeret.


3. La blandingen avkjøle i 3–5 min før melet røres inn.


4. Tilsett lett pisket egg og vaniljesukker og rør til du har en glatt røre.


5. Smør en 23 cm form og kle den med bakepapir.


6. Stekes ved 180 °C i ca. 1,5 time.


- Oppskrift har vi fått fra Cacas -

Ingredienser

10


  • 2 egg
  • 1 ts vaniljesukker
  • 4,5 dl sterk kaffe
  • 0,5 dl whisky
  • 150 g mørk sjokolade
  • 250 g smør
  • 500 g sukker
  • 250 g hvetemel
  • 1 ts natron
  • 1/2 ts salt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?