Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Moules Marinières
Moules Marinières

Moules Marinières

Publisert tirsdag 24.mars 2020


Rykende varme blåskjell smaker alltid deilig!


Fremgangsmåte


  1. Vask blåskjellene nøye for å unngå å få sand i gryten
  2. Fres den hakkede sjalottløken og hvitløken i oljen
  3. Hell på vin og la det putre noen minutter
  4. Hell på fløten og kok. Opp
  5. Tilsett blåskjell og legg på lokket
  6. La det koke i 3 min eller til skjellene har åpnet seg
  7. Smak til med salt og pepper
  8. Om du ønsker suppen litt tykkere fisker du skjellene opp av kjelen og lar suppen koke ned lite

TIPS! Server i din favorittskål med stekte poteter eller fries og aioli

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Wik & Walsøe.

Ingredienser

4


  • 2 poser blåskjell (2kg)
  • 3 stk sjalottløk
  • 3 fedd vitløk
  • 5 cl olivenolje eller 5g smør
  • 3 dl hvitvin
  • 3-5 fløte
  • Salt og pepper
  • Et knippe persille til smak og garnering

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?