Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Multekrem

Publisert fredag 11.november 2016


Nydelig og lettlagd dessert til for eksempel jul- eller nyttårsaften.


Fremgangsmåte


Visp fløte og sukker til luftig krem.

Bland multene forsiktig inn i kremen. 

Server gjerne med knasende krumkaker til.

 

- Oppskriften er hentet fra TINE -

 

Se hvordan du lager multekrem her.

Ingredienser


  • 3 dl fløte
  • 2 ss sukker
  • 3 dl multer (lettsukrede)

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Eva Solo, gravity visp rød

    Eva Solo, gravity visp rød

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    Veil.pris 249,-

    Kr 79,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Rosendahl, grand cru dessertskål 4stk

    Rosendahl, grand cru dessertskål 4stk

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    Veil.pris 249,-

    Kr 124,-

    Kjøp