Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Nachos adobo
Nachos adobo

Nachos adobo

Publisert torsdag 12.mai 2016


Nachos adobo med grønn salsa og lime


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdig. Kutt hver lefse i ca. 12 trekanter og tørk chipsene gjerne
over natten på benken eller litt i ovnen. Friter trekantene i matolje på 180 °C og legg dem
over på litt papir. Ha på adobo tacokrydder rett etter fritering (hvis du skal bake dem
ferdig sprø i ovnen, har du på krydder og litt olje før bakingen).

 

Lag en porsjon grønn salsa.

 

Server nachos i en kurv eller bolle. Kutt lime i båter og server ved siden av med salsaen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

2


  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • ca 48 chips
  • 4 ss adobo tacokrydder
  • 7 dl matolje
  • 1 porsjon grønn salsa
  • 2 lime

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?