Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Nachos adobo

Publisert torsdag 12.mai 2016


Nachos adobo med grønn salsa og lime


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdig. Kutt hver lefse i ca. 12 trekanter og tørk chipsene gjerne
over natten på benken eller litt i ovnen. Friter trekantene i matolje på 180 °C og legg dem
over på litt papir. Ha på adobo tacokrydder rett etter fritering (hvis du skal bake dem
ferdig sprø i ovnen, har du på krydder og litt olje før bakingen).

 

Lag en porsjon grønn salsa.

 

Server nachos i en kurv eller bolle. Kutt lime i båter og server ved siden av med salsaen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

2


  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • ca 48 chips
  • 4 ss adobo tacokrydder
  • 7 dl matolje
  • 1 porsjon grønn salsa
  • 2 lime

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften