Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Nakekotelett med grønn salsa

Publisert tirsdag 17.mai 2016



Fremgangsmåte


Ha potetene i gryten i det kokende vannet fra vannkokeren med litt salt. Bruker du store poteter, del dem opp. 

 

Krydre nakkekotelettene og stek dem godt pa° hver side i pannen, slik at de fa°r stekeskorpe. Skru ned varmen og la dem trekke igjennom pa° lav varme.

 

Bland alle ingrediensene til den grønne salsaen i en høy arbeidsbolle og bruk stavmikser til a° kjøre dem til en grov pure´. Smak til med salt og pepper.

 

Kutt store tomater i skiver, del sma° tomater i to. La ertene være hele, kutt salaten grovt og riv mynten grovt. Bland alt og dande´r pa° et fat.

 

Hell av vannet pa° potetene. Tilsett smør, honning og pepper i gryten og stek potetene til det legger seg som en hinne rundt.

 

Legg potetene i en ska°l. Anrett koteletter og salat pa° et fat og hell salsaen over. 

Ingredienser

4


  • 4 nakkekoteletter
  • 2 ss tørket urtemiks el. adobo-krydder

Salat:

  • 300 g ass. tomater (forskjellige størrelser/ farger)
  • 200 g grønne erter (frosne el. ferske)
  • 1 hjertesalat
  • 1 god kvast mynte

Grønn salsa:

  • 1 bunt persille (ev. miks av friske urter)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss kapers
  • 4 skiver sylteagurk 
  • 1 sitron
  • 400 g små nypoteter
  • 50 g smør
  • 2 ss honning
  • pepper

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • vannkoker – fyll med vann og kok opp
  • middels stor gryte
  • stekepanne – sett pa° høy varme med litt matolje
  • arbeidsbolle
  • stavmikser
  • høy arbeidsbolle
  • fat
  • stor ska°l 

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften