Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Nakkekotelett i kremet soyasaus

Med purreløk, potet, fløte og stangselleri


Ingredienser

  • 4 nakkekoteletter
  • 2 løk
  • 1 boks fløte (? l)
  • 3 ss soyasaus
  • 1 liten bunt gressløk


Potet- og purreløkstappe:

  • 4 store poteter (helst mandel-)
  • 1 purreløk
  • 50 g smør
  • 1 ss dijonsennep


Selleri- og eplesalat:

  • 4 stenger stangselleri
  • 2 grønne epler
  • 3 ss eddik
  • 6 ss sukker
  • 1 dl vann
  • gressløk

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • stor stekepanne – sett på full varme med litt matolje
  • vannkoker – fyll opp med vann og kok opp 
  • middels stor gryte
  • salatbolle
  • stappejern

 

Fremgangsmåte

Del nakkekotelettene i strimler og stek i pannen med litt matolje. Tilsett løk kuttet i
tynne båter og fres videre i et par minutter. Skru ned varmen og tilsett fløte. Kok til
sausen tykner litt.

 


Skrell og kutt poteter og purreløk i 1 cm store terninger. Kok møre i gryten med vann fra
vannkokeren (NB! uten salt) og hell av vannet. Tilsett smør og dijonsennep. Mos til stappe
med stappejernet.

 


Skrell og kutt stangselleri i skiver, del eplene i to og deretter i tynne båter. Legg over i en
salatbolle. Bland eddik, sukker og vann og hell over salaten.

 


Server nakkekotelettene sammen med potet-og purreløkstappen, den friske eple- og
sellerisalaten med finhakket gressløk.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.