Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Nakkekotelett i kremet soyasaus

Publisert torsdag 12.mai 2016


Med purreløk, potet, fløte og stangselleri


Fremgangsmåte


Del nakkekotelettene i strimler og stek i pannen med litt matolje. Tilsett løk kuttet i
tynne båter og fres videre i et par minutter. Skru ned varmen og tilsett fløte. Kok til
sausen tykner litt.

 


Skrell og kutt poteter og purreløk i 1 cm store terninger. Kok møre i gryten med vann fra
vannkokeren (NB! uten salt) og hell av vannet. Tilsett smør og dijonsennep. Mos til stappe
med stappejernet.

 


Skrell og kutt stangselleri i skiver, del eplene i to og deretter i tynne båter. Legg over i en
salatbolle. Bland eddik, sukker og vann og hell over salaten.

 


Server nakkekotelettene sammen med potet-og purreløkstappen, den friske eple- og
sellerisalaten med finhakket gressløk.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 nakkekoteletter
  • 2 løk
  • 1 boks fløte (? l)
  • 3 ss soyasaus
  • 1 liten bunt gressløk


Potet- og purreløkstappe:

  • 4 store poteter (helst mandel-)
  • 1 purreløk
  • 50 g smør
  • 1 ss dijonsennep


Selleri- og eplesalat:

  • 4 stenger stangselleri
  • 2 grønne epler
  • 3 ss eddik
  • 6 ss sukker
  • 1 dl vann
  • gressløk

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor stekepanne – sett på full varme med litt matolje
  • vannkoker – fyll opp med vann og kok opp 
  • middels stor gryte
  • salatbolle
  • stappejern

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften