Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Nyfanget makrell med «Oscar potatis»
Nyfanget makrell med «Oscar potatis»

Nyfanget makrell med «Oscar potatis»

Publisert tirsdag 24.mars 2020


Ta vare på naturens rikholdige spiskammers.


Fremgangsmåte


Nyfanget makrell

  1. Smør litt olje på et stykke sølvfolie
  2. Legg filéene på folie på grillen med skinnsiden ned
  3. Krydre med salt og pepper og legg timian på filéene
  4. Grill i noen minutter til de nesten er hvite og vend de (her kan du velge å ikke snu de da skinnet lett kan brenne seg fast i folien slik at de blir vanskelige å snu)
  5. Server med «Oscar potatis»

Oscar potatis

  1. Hell av vannet på de kokte potetene
  2. Tilsett mye av olivenolje, smør og rosmarin
  3. Ha gryten på lav varme til smøret er smeltet og lett oppvarmet
  4. Mos potetene lett med en gaffel eller tre sleiv slik at potetene absorberer smør- og oljeblandingen
  5. Smak til med salt og pepper og server med den nygrillede makrellen

Ingredienser

4


Nyfanget makrell

  • 1-2 mellomstore makrell-filéer per person
  • Flaksalt og svartpepper
  • Fersk rosmarin
  • Olje
  • Sølvfolie

Oscar potatis

  • 2kg vaskede og kokte poteter med skinn
  • Olivenolje og smør i generøse mengder
  • Flaksalt og svartpepper
  • En god mengde finhakket, fersk rosmarin

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?