Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Ørret-croutilloner
Ørret-croutilloner

Ørret-croutilloner

Publisert fredag 12.oktober 2018


med reddiksalat og persillepesto


Fremgangsmåte


 

  • Fjern stilkene fra spinaten og persillen, blansjer i saltet vann, rens i kaldr vann og la det renne av. Press ut vannet og grovhakk.

 

  • Riv parmesanen og mandlene. Mos alt sammen med olje og krydre med salt. Hold av to spiseskjeer med pesto til Croutillonene.

 

  • Del opp de skrellte reddikene med Spirelli til bred tagliatelle og mariner i det som er igjen av pestoen.

 

  • Bland ørret, parmesan, ferskost og pesto og form 12 boller.

 

  • Warm opp oljen til 180° C.

 

  • Skrell potetene med Spirelli og lag tynner spiraler av dem med Julienneskjæreren. Pakk så inn ørrettbollene i potetspiralene.

 

  • Frityrstek bollene til de blir gyllenbrune. La dem renne av på kjøkkenpapir og strø salt over.

 

  • Krydre reddiksalaten med salt og pepper og server med Croutillonene.

 

Tips: Croutillonene smaker godt både varme og kalde og er lette å tilberede. De er dermed et egnet høydepunkt for koldbord med fingermat.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra GEFU-

 

Ingredienser

4


  • 800 g reddik
  • 200 g spinatblader
  • 2bunter persille
  • 40 g Parmesan
  • 40 g mandler
  • 50 ml rapsolje

 

  • 2 store poteter
  • 250 g ørretfilet, røkt
  • 40 g Parmesan
  • 40 g ferskost
  • Olje til frityrsteking
  • Salt og pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?