Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Ovnsbakt reinsdyrplomme

En fantastisk god rett av reinsdyrplomme


Ingredienser

  • 800g reinsdyrplomme
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 kvast timian
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 2 dl vann eller vin om ønskelig

Fremgangsmåte

Krydre kjøttet med salt og pepper og brun det godt på alle sidene i solsikkeolje. Ha i smøret og «smak
underveis» og la det surre sammen med kjøttet i panna i et par minutter.
 
Legg kjøttet i en ildfast form og hell stekesjy med timian og løk i over. Hvis du vil ha mer væske til sjyen, kan du steke ut panna med litt vann eller vin. Sett kjøttet i ovnen på 120 grader til det har oppnådd ønsket kjernetemperatur, det vil ta ca. 20 minutter. La steken hvile i 15–20 minutter før du skjærer i den.
 
Server for eksempel med dampede aspargesbønner, stekte kantareller, sellerirotpuré og rødvinssaus tilsmakt med five spice-krydder og en skje rørte tyttebær. 

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.