Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Panert torske-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Panert torske-taco med rødkålsalat og granateple


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kutt torskefileten i tolv avlange filetbiter. Paner disse først i hvetemel, så i vispet egg og
til slutt i brødkrum. Stek gylne i litt matolje i en stekepanne, ca. 2 min på hver side.

 

Finsnitt rødkål og løk, bland inn med juicen av 1 lime, litt salt og pepper. Del granateplet i
to på tvers og fjern frøene ved å kakke med en skje på toppen av skallet. Legg fisken på lefsene
og garnityrene over – og noen limebåter ved siden av.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 480 g torskefilet
  • 2 egg
  • 100 g hvetemel
  • 100 g brødkrum (eller pankomel)
  • matolje
  • ¼ rødkål
  • ½ løk
  • 2 lime
  • 6 ss hot taco-rømmedressing
  • 1 granateple
  • cayennepepper

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften