Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Panert torske-taco

Panert torske-taco med rødkålsalat og granateple


Ingredienser

  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 480 g torskefilet
  • 2 egg
  • 100 g hvetemel
  • 100 g brødkrum (eller pankomel)
  • matolje
  • ¼ rødkål
  • ½ løk
  • 2 lime
  • 6 ss hot taco-rømmedressing
  • 1 granateple
  • cayennepepper

Fremgangsmåte

Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kutt torskefileten i tolv avlange filetbiter. Paner disse først i hvetemel, så i vispet egg og
til slutt i brødkrum. Stek gylne i litt matolje i en stekepanne, ca. 2 min på hver side.

 

Finsnitt rødkål og løk, bland inn med juicen av 1 lime, litt salt og pepper. Del granateplet i
to på tvers og fjern frøene ved å kakke med en skje på toppen av skallet. Legg fisken på lefsene
og garnityrene over – og noen limebåter ved siden av.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.