Panert torske-taco
Panert torske-taco med rødkålsalat og granateple
Ingredienser
- 12 mais- eller hvetetortillas
- 480 g torskefilet
- 2 egg
- 100 g hvetemel
- 100 g brødkrum (eller pankomel)
- matolje
- ¼ rødkål
- ½ løk
- 2 lime
- 6 ss hot taco-rømmedressing
- 1 granateple
- cayennepepper
Fremgangsmåte
Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.
Kutt torskefileten i tolv avlange filetbiter. Paner disse først i hvetemel, så i vispet egg og
til slutt i brødkrum. Stek gylne i litt matolje i en stekepanne, ca. 2 min på hver side.
Finsnitt rødkål og løk, bland inn med juicen av 1 lime, litt salt og pepper. Del granateplet i
to på tvers og fjern frøene ved å kakke med en skje på toppen av skallet. Legg fisken på lefsene
og garnityrene over – og noen limebåter ved siden av.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -