Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Panna cotta med Balsamico cream
Panna cotta med Balsamico cream

Panna cotta med Balsamico cream

Publisert torsdag 12.mai 2016


En smakfull dessert som smelter på tunga!


Fremgangsmåte


Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 10 min. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene, eller ha i 2 ts Cemo ekte vaniljesukker.

Bland sammen sukker, fløte og melk og varm langsomt opp til kokepunktet på middels varme sammen med vaniljefrøene. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem inn med melk/fløte- blandingen.

Hell det over i passende skåler og la det stå i kjøleskapet til det stivner, ca 2 timer.

Vær kreativ, pynt med frukter, jordbærsaus og Cemo Gourmet Balsamico Cream 

 

- Oppskrift har vi fått fra Cemo -

 

Ingredienser


  • 1 vaniljestang (eller 2 ts Cemo ekte vaniljesukker)
  • 4 dl kremfløte
  • 70 g (1 dl) sukker
  • 2 dl lettmelk
  • 3 gelatinplater 

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?