Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Pannestekt kyllingbryst

Publisert torsdag 12.mai 2016


Pannestekt kyllingbryst med urtepasta


Fremgangsmåte


Kok opp vann til pastaen, salte godt. Ha i pasta, kok den til den er al dente og har
en litt hard kjerne.


Krydre kyllingen godt med salt og pepper. Stek i solsikkeolje i varm panne med
skinnsiden ned til skinnet blir sprøtt. Snu deretter kyllingen og ha i smøret. Skru ned
temperaturen. Øs jevnlig smør over kyllingen i et par minutter til den er ferdig (kjernetemperatur
skal være ca. 60 grader). La hvile i 5 minutter.


Kok opp fløten og la den småkoke i 3–4 minutter. Imens kutter du artisjokkhjertene
i 4, og grovkutter mesteparten av basilikumen.


Ha den varme pastaen i fløten, la den blir skikkelig gjennomvarm. Vend i artisjokkene,
mesteparten av parmesanen og all basilikumen.

 

Smak til med salt, grovkvernet pepper og sitronjuice. Fordel pastaen i 4 tallerkener,
topp med resten av parmesanen og noen basilikumblader.


Skjær kyllingbrystet i fine skiver og legg på toppen, ha rikelig med god olivenolje
over.


Server gjerne med litt godt brød og en frisk salat ved siden av.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 2 stk kyllingbryst
  • 3 ss solsikkeolje
  • 50g smør
  • 600g tagliatelle
  • 2 dl fløte
  • 1 ss basilikum
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ss parmesan
  • sitronsaft
  • 8 stk artisjokkhjerter
  • god olivenolje

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften