Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Papardelle carbonara

Papardelle carbonara

Publisert torsdag 12.mai 2016


Prøv denne gode pastaretten med squash og sprø skinke!


Fremgangsmåte


Legg skinken på et brett med bakepapir og sett i ovnen på 200 °C i ca. 8 minutter til den
skifter farge og blir sprø. Ta ut og bryt i biter på en tallerken.


Grovhakk squash, løk og salvie. La surre i en stekepanne på lav varme i 12 minutter.


Kok pastaen i den store gryten. Hell av vannet, bortsett fra en kopp som du sparer.


Visp sammen egg, melk, olivenolje og revet parmesan til en saus i en liten arbeidsbolle.


Tilsett pastaen i stekepannen sammen med en kopp av pastavannet, squash, løk og salvie.

La det avkjøle seg litt (så ikke eggene blir til eggerøre når du vender de inn i pastaen).


Vend raskt inn egg- og parmesanblandingen i pastaen. Rør til det tykner og sausen legger seg som en hinne rundt pastaen.


Server pastaen med mer revet parmesan, sprø parmaskinke og masse kvernet sort pepper over.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 400 g tørket el. 600 g fersk papardelle
  • 6 skiver parmaskinke
  • 1 grønn squash
  • 1 rødløk
  • 1 god bunt salvie
  • 2 egg
  • olivenolje
  • 1 dl melk
  • 50 g revet parmesan
  • parmesan og sort pepper til topping

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?