Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Papardelle carbonara

Publisert torsdag 12.mai 2016


Prøv denne gode pastaretten med squash og sprø skinke!


Fremgangsmåte


Legg skinken på et brett med bakepapir og sett i ovnen på 200 °C i ca. 8 minutter til den
skifter farge og blir sprø. Ta ut og bryt i biter på en tallerken.


Grovhakk squash, løk og salvie. La surre i en stekepanne på lav varme i 12 minutter.


Kok pastaen i den store gryten. Hell av vannet, bortsett fra en kopp som du sparer.


Visp sammen egg, melk, olivenolje og revet parmesan til en saus i en liten arbeidsbolle.


Tilsett pastaen i stekepannen sammen med en kopp av pastavannet, squash, løk og salvie.

La det avkjøle seg litt (så ikke eggene blir til eggerøre når du vender de inn i pastaen).


Vend raskt inn egg- og parmesanblandingen i pastaen. Rør til det tykner og sausen legger seg som en hinne rundt pastaen.


Server pastaen med mer revet parmesan, sprø parmaskinke og masse kvernet sort pepper over.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 400 g tørket el. 600 g fersk papardelle
  • 6 skiver parmaskinke
  • 1 grønn squash
  • 1 rødløk
  • 1 god bunt salvie
  • 2 egg
  • olivenolje
  • 1 dl melk
  • 50 g revet parmesan
  • parmesan og sort pepper til topping

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Eva Trio, white line gryte 2,5l 16cm

    Eva Trio, white line gryte 2,5l 16cm

    Kr 849,-

    Kjøp
  • Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Kampanjeslutt: 12.05.2018

    Veil.pris 269,-

    Kr 161,-

    Kjøp
  • Le Creuset, stekepanne 28cm ink

    Le Creuset, stekepanne 28cm ink

    Kr 1 599,-

    Kjøp
  • Sagaform, oval oak rivjern

    Sagaform, oval oak rivjern

    Kr 249,-

    Kjøp