Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Parmaskinke med brokkoliomelett
Parmaskinke med brokkoliomelett

Parmaskinke med brokkoliomelett

Publisert torsdag 12.mai 2016


Parmaskinke med brokkoliomelett, jordbær, cherrytomater og balsamico.


Fremgangsmåte


Kutt brokkolien i små buketter og løken i skiver. Fres med smør i stekepannen til det er
mørt og gjerne har fått litt farge.

 


Pisk sammen egg og vann i en bolle og smak til med salt og pepper. Hell over brokkolien i
pannen. Riv osten og dryss på toppen. Sett på lokk og stek på svak varme, til osten har
smeltet og eggene har stivnet.

 


Ha parmaskinken utover et fat og legg omeletten over skinken. Legg salaten rundt
som en krans; cherrytomater, jordbær delt i skiver og småsalat. Dryss over med
balsamico-sirup, olivenolje, maldonsalt og nykvernet pepper. Server med brød og smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 200 g parmaskinke, ferdig skivet
  • 50 g smør


Brokkoliomelett:

  • ½ brokkoli
  • ½ løk
  • 6 egg
  • ½ dl vann
  • 1 dl hvitost
  • 1 pakke cherrytomater
  • 8 jordbær
  • 1 pakke småsalat (rhubarb el. spinatblader)
  • 4 ss balsamico-sirup
  • 4 ss XV olivenolje
  • Brød og smør

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor stekepanne med lokk – sett på middels høy varme med litt smør
  • arbeidsbolle
  • visp

Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?