Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Parmaskinke med brokkoliomelett

Publisert torsdag 12.mai 2016


Parmaskinke med brokkoliomelett, jordbær, cherrytomater og balsamico.


Fremgangsmåte


Kutt brokkolien i små buketter og løken i skiver. Fres med smør i stekepannen til det er
mørt og gjerne har fått litt farge.

 


Pisk sammen egg og vann i en bolle og smak til med salt og pepper. Hell over brokkolien i
pannen. Riv osten og dryss på toppen. Sett på lokk og stek på svak varme, til osten har
smeltet og eggene har stivnet.

 


Ha parmaskinken utover et fat og legg omeletten over skinken. Legg salaten rundt
som en krans; cherrytomater, jordbær delt i skiver og småsalat. Dryss over med
balsamico-sirup, olivenolje, maldonsalt og nykvernet pepper. Server med brød og smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 200 g parmaskinke, ferdig skivet
  • 50 g smør


Brokkoliomelett:

  • ½ brokkoli
  • ½ løk
  • 6 egg
  • ½ dl vann
  • 1 dl hvitost
  • 1 pakke cherrytomater
  • 8 jordbær
  • 1 pakke småsalat (rhubarb el. spinatblader)
  • 4 ss balsamico-sirup
  • 4 ss XV olivenolje
  • Brød og smør

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor stekepanne med lokk – sett på middels høy varme med litt smør
  • arbeidsbolle
  • visp

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Eva Trio, white line stekepanne 28cm

    Eva Trio, white line stekepanne 28cm

    Kr 899,-

    Kjøp
  • Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Kr 269,-

    Kjøp
  • Microplane, gourmet rivjern grov

    Microplane, gourmet rivjern grov

    Kr 329,-

    Kjøp
  • Modern House, basis ballongvisp stål

    Modern House, basis ballongvisp stål

    Kr 169,-

    Kjøp
  • Rosti Mepal, margrethe bolle 3l hvit

    Rosti Mepal, margrethe bolle 3l hvit

    Kr 249,-

    Kjøp