Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Parmigiano Reggiano Ostemuffins
Parmigiano Reggiano Ostemuffins

Parmigiano Reggiano Ostemuffins

Publisert tirsdag 11.juli 2017



Fremgangsmåte


Visp smøret og eggene i en bolle, tilsett en klype salt og nykvernet pepper, tilsett osten og rør om mens du heller i litt av melken.

Bland bakepulveret i melet, og bland det inn i den våte blandingen, sammen med resten av melken.

Hell i individuelle former, og stek i ovnen på 190° i 25–30 minutter, før du legger muffinsene på en rist til avkjøling.

Fyll med spekeskinke, og server.

 

-Oppskriften har vi fått fra SMEG-

Ingredienser

6


200 g mel

• 100 g melk (ca.)

• 80 g myknet smør

• 80 g Parmigano Reggiano-ost, revet

• 2 egg

• 1 pose bakepulver

• Extra virgin olivenolje

• Salt og pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?