Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Pop-up kaker
Pop-up kaker

Pop-up kaker

Publisert mandag 13.mai 2019


Disse MÅ du smake!


Fremgangsmåte


Still inn ovnen på 200 grader. Ta melet i en skål med kanel, natron og bakepulver. Hakk nøttene grovt. Skrell gulrøttene og riv dem grovt.

Pisk egg og sukker sammen i ca. 3 minutter, til en råhvit krem. Tilsett rapsolje og dryss melblandingen i. Bland deigen med gulrøtter, nøtter og rosiner. Hell deigen i en bakeform fôret med bakepapir, og stek den i ovnen på nederste rille i ca. 40-45 minutter. Avkjøl kaken på rist.

Til kremen er det viktig at smør og ost har romtemperatur, slik kremen ikke klumper. Pisk smørosten blank med smør og melis, og smak til med vaniljesukker. Skjær kaken i firkanter, og pynt stykkene med krem på toppen. Dryss evt. hakkede pistasjnøtter, kandisert mynte, revet gulrot eller pynt med spiselige blomster.

 

Oppskriften har vi fått fra Brix Design v/Julie Hey.

Ingredienser


  • 250 g hvetemel
  • 1 ss kanel
  • 2 ts natron
  • ½ ts bakepulver
  • 120 g blandede nøtter evt. hassel/pistasj/valnøtt 
  • 250 g revet gulrot
  • 3 egg
  • 300 g sukker
  • 1½ dl rapsolje
  • 1 dl rosiner


Krem:

  • 150 g smørost, nøytral
  • 75 g melis
  • 75 g smør, blødt
  • 1 ts vaniljesukker

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?