Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Potens-kanapeer

Publisert mandag 16.mai 2016


Hjemmelagde crostini med lakserogn, kaviar, avokado, rømme og rødløk


Fremgangsmåte


Kutt tynne skiver av bagetten (ca. 5 mm) og legg pa° et stekebrett. Hell over en tynn stra°le olivenolje pa° alle skivene. Stek pa° 170°C i 8–10 minutter til de er gylne og sprø.

Kutt rødløk i fine sma° terninger og legg i en ska°l. Del avokadoen
i to, helst med en porselenskniv slik at den ikke oksiderer sa° fort. Kutt deretter i fine terninger og legg i en ska°l med litt sitron­ eller limejuice over. Fyll deretter andre ska°ler med lakserognen (ev. annen rogn og kaviar) og rømme. Sett alle ska°lene pa° et fat sammen med de sprø brødskivene slik at det er klart for servering. 

 

 

Anbefalt drikke:

Rose´ champagne 


Ingredienser

2


  • 1 bagett (helst halvstekt)
  • 200 g lakserogn, løyrom eller andre typer kaviar og rogn
  • 1 avokado
  • 1 rødløk
  • 1 boks lettrømme eller cre`me frai^che
  • 1 sitron
  • Olivenolje 

Forberedelser


Lang tid før:

Lag crostini/toast og oppbevar tørt i en boks. 

 

1 dag før:

Kutt rødløk, legg i ska°l og dekk til. 

 

Samme dag:

Kutt avokado, ha pa° sitron og legg i ska°l. Fyll rogn/kaviar i ska°ler. Legg toast i ska°l.

Legg rømme i ska°l. 

 

Ved servering:

Legg alt på fat og server.


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften