Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Pulled pork nachos
Pulled pork nachos

Pulled pork nachos

Publisert torsdag 12.mai 2016


"Pulled pork"-nachos med BBQ-saus og jalapeño


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp dem ferdige. Kutt lefsene i trekanter, vend i oljen og
bak sprø i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de er lys gylne i kantene.

 

Stek pulled pork-kjøttet i litt matolje til det er varmt og litt sprøtt og vend i BBQ-sausen. 

Du kan også lage pulled pork-kjøtt selv ved å bake et ribbestykke dekket med olje på 120 °C i 4 ½
time for så å rive kjøttet i strimler.

 

Legg chipsene i ytterkant av et fat med kjøttet i midten. Dryss over jalapeño, striper med
smeltet cheddarsaus og eventuelt litt ekstra BBQ-saus.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • ca. 48 chips
  • 1 dl matolje
  • 400 g pulled pork kjøpt ferdig eller 1 kg tynnribbe
  • og ½ l matolje
  • 2 dl BBQ saus
  • 1 dl syltet jalapeño
  • 1 dl smeltet cheddarsaus

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?