Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Pulled pork nachos

Publisert torsdag 12.mai 2016


"Pulled pork"-nachos med BBQ-saus og jalapeño


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp dem ferdige. Kutt lefsene i trekanter, vend i oljen og
bak sprø i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de er lys gylne i kantene.

 

Stek pulled pork-kjøttet i litt matolje til det er varmt og litt sprøtt og vend i BBQ-sausen. 

Du kan også lage pulled pork-kjøtt selv ved å bake et ribbestykke dekket med olje på 120 °C i 4 ½
time for så å rive kjøttet i strimler.

 

Legg chipsene i ytterkant av et fat med kjøttet i midten. Dryss over jalapeño, striper med
smeltet cheddarsaus og eventuelt litt ekstra BBQ-saus.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • ca. 48 chips
  • 1 dl matolje
  • 400 g pulled pork kjøpt ferdig eller 1 kg tynnribbe
  • og ½ l matolje
  • 2 dl BBQ saus
  • 1 dl syltet jalapeño
  • 1 dl smeltet cheddarsaus

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften