Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Quesedilla med tacokjøtt

Quesedilla med tacokjøtt, chunky salsa og guacamole


Ingredienser

  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 500 g karbonade- eller
  • kjøttdeig av okse
  • ½ dl adobo tacokrydder
  • 2 dl chunky salsa
  • 2 dl revet ost
  • 2 dl guacamole

Fremgangsmåte

Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek karbonadedeigen med tacokrydderet og tilsett den chunky salsaen når kjøttet er ferdigstekt.

 

Smør et lag med guacamole på den ene halvdelen av lefsene. Ha karbonadekjøttet over og
dryss revet ost på toppen. Brett lefsen over til en halvmåne og klem godt ned. Stek i oven
på 220 °C i 4–5 min eller i en tørr panne på begge sider til osten er smeltet. Kutt i kakestykker
og server gjerne med flere typer salsa, ekstra guacamole og rømme som dipp.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.