Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Quesedilla med tacokjøtt
Quesedilla med tacokjøtt

Quesedilla med tacokjøtt

Publisert torsdag 12.mai 2016


Quesedilla med tacokjøtt, chunky salsa og guacamole


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek karbonadedeigen med tacokrydderet og tilsett den chunky salsaen når kjøttet er ferdigstekt.

 

Smør et lag med guacamole på den ene halvdelen av lefsene. Ha karbonadekjøttet over og
dryss revet ost på toppen. Brett lefsen over til en halvmåne og klem godt ned. Stek i oven
på 220 °C i 4–5 min eller i en tørr panne på begge sider til osten er smeltet. Kutt i kakestykker
og server gjerne med flere typer salsa, ekstra guacamole og rømme som dipp.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

2


  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 500 g karbonade- eller
  • kjøttdeig av okse
  • ½ dl adobo tacokrydder
  • 2 dl chunky salsa
  • 2 dl revet ost
  • 2 dl guacamole

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?