Quesedilla med tacokjøtt
Quesedilla med tacokjøtt, chunky salsa og guacamole
Ingredienser
- 4 mais- eller hvetetortillas
- 500 g karbonade- eller
- kjøttdeig av okse
- ½ dl adobo tacokrydder
- 2 dl chunky salsa
- 2 dl revet ost
- 2 dl guacamole
Fremgangsmåte
Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.
Stek karbonadedeigen med tacokrydderet og tilsett den chunky salsaen når kjøttet er ferdigstekt.
Smør et lag med guacamole på den ene halvdelen av lefsene. Ha karbonadekjøttet over og
dryss revet ost på toppen. Brett lefsen over til en halvmåne og klem godt ned. Stek i oven
på 220 °C i 4–5 min eller i en tørr panne på begge sider til osten er smeltet. Kutt i kakestykker
og server gjerne med flere typer salsa, ekstra guacamole og rømme som dipp.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -