Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Quesedilla med tacokjøtt

Publisert torsdag 12.mai 2016


Quesedilla med tacokjøtt, chunky salsa og guacamole


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek karbonadedeigen med tacokrydderet og tilsett den chunky salsaen når kjøttet er ferdigstekt.

 

Smør et lag med guacamole på den ene halvdelen av lefsene. Ha karbonadekjøttet over og
dryss revet ost på toppen. Brett lefsen over til en halvmåne og klem godt ned. Stek i oven
på 220 °C i 4–5 min eller i en tørr panne på begge sider til osten er smeltet. Kutt i kakestykker
og server gjerne med flere typer salsa, ekstra guacamole og rømme som dipp.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

2


  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 500 g karbonade- eller
  • kjøttdeig av okse
  • ½ dl adobo tacokrydder
  • 2 dl chunky salsa
  • 2 dl revet ost
  • 2 dl guacamole

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften