Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Rabarbracrumble
Rabarbracrumble

Rabarbracrumble

Publisert mandag 24.februar 2020


Frisk smuldredessert med rabarbra!


Fremgangsmåte


Rabarbracrumble er en perfekt avslutning på et godt måltid eller som et søtt supplement til kaffen. Den har en god balanse mellom syrlighet og sødme, samt spennende teksturer som er både knasende og silkemyke. Ved å servere den i små, enkeltvise porsjoner gjør du både crumblen mer innbydende å se på, og du får gjestene til å føle seg ekstra verdsatte.

  1. Varm opp ovnen til 200 °C
  2. Ha småkaker, marsipan, vaniljekorn, mel, smør og 50 g sukker i en skål og bland det godt sammen med hendene til det danner en grov crumble. Ha rabarbraen i en skål, tilsett de resterende 50 g med sukker og bland det sammen med en skje.
  3. Smør innsiden av minigrytene med smør. Fordel rabarbraen i de seks grytene, og fordel deretter crumblen slik at det dekker frukten.
  4. Stek porsjonene i ovnen uten lokk i 25 minutter til de er gyllenbrune og sprø. Legg deretter lokk på alle minigrytene og stek i ytterligere 10 minutter.
  5. Server rabarbracrumblen varm og drysset med melis, ev. med vaniljeis eller vaniljekrem til.

 

Oppskrift har vi fått fra Le Creuset

Ingredienser

6


  • 50 g biscotti/cantuccini-småkaker, grovhakket
  • 50 g marsipan, grovrevet
  • 1 vaniljestang, kornene herfra
  • 150 g mel
  • 125 g saltet smør, skåret i små stykker
  • 100 g sukker
  • ekstra smør til å smøre minigrytene
  • 600 g rabarbra, skåret i stykker på 1 cm
  • melis, til servering

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?