Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Risengrynsgrøt

Risengrynsgrøt

Publisert fredag 11.november 2016


Lag risengrynsgrøt fra bunnen av, og server med smør, kanel og sukker.


Fremgangsmåte


Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn.

Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.

Rør i grøten av og til mens den koker. Smak til med salt. 

Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.

- Oppskriften er hentet fra TINE -

 

Ingredienser

4


  • 2 dl risengryn
  • 4 dl vann
  • 1 L hel melk
  • 1 ts salt
  • 2 ss smør
  • 1 dl sukker
  • 2 ss kanel

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?