Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Risengrynsgrøt

Publisert fredag 11.november 2016


Lag risengrynsgrøt fra bunnen av, og server med smør, kanel og sukker.


Fremgangsmåte


Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn.

Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.

Rør i grøten av og til mens den koker. Smak til med salt. 

Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.

- Oppskriften er hentet fra TINE -

 

Ingredienser

4


  • 2 dl risengryn
  • 4 dl vann
  • 1 L hel melk
  • 1 ts salt
  • 2 ss smør
  • 1 dl sukker
  • 2 ss kanel

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Modern House, bøk sleiv

    Modern House, bøk sleiv

    Kr 49,-

    Kjøp
  • Rosendahl, grand cru dessertskål 4stk

    Rosendahl, grand cru dessertskål 4stk

    Kampanjeslutt: 23.10.2018

    Veil.pris 249,-

    Kr 124,-

    Kjøp